Николай Дойнов и съпругата му Петя се запознали точно на Коледа и то не къде да е, а в социалната мрежа фейсбук. Това разкри нежната половинка на водещия на новините по NOVA. Двамата направиха своя телевизионен дебют като двойка в предаването „На фокус с Лора Крумова“. Ники и Петя станаха семейство точно преди три месеца - на 26 юни. Признаха си, че и двамата закъснели за собствената си сватба - тя била на фризьор, а младоженецът забравил да пробва костюма си и спешно трябвало да скъсява панталона си.

"Запознахме се във Фейсбук, през 2015 г. на Бъдни вечер. Бяхме приятели във Фейсбук, но не се познавахме. Аз му писах, съобщението бе много приятелско, с пожелание за настъпващата Коледа, а на следващия ден ме покани на вечеря", сподели съпругата на телевизионера. „Навръх Коледа се запознахме и излязохме на вечеря. Познавах го от екрана. Но това, което ми бе много интересно, е дали е добър човек. Исках да го усетя дали е чувствителен”, добави тя.

„За Нова година не бяхме заедно, но още на 1 януари ми се обади и ме покани отново”, каза още половинката на Ники Дойнов. „Работила съм като стюардеса 3 години за кувейтските авиолинии”, сподели тя. „Когато един мъж се запознава с хубава жена, първите му мисли не са за брак. Първите хора, с които я запознах, бяха Юксел Кадриев и Илия (шеф на Новините в Нова), отидохме на пиано бар и се появи Пейо от „Имаш поща”, разказа от своя страна водещият на новините по Нова телевизия и призна, че когато Петя му е писала, е усетил ангелски полъх.