Ники Михайлов е хвърлил око на съпругата не на кого да е, а на Уесли Снайдер – Йоланте Кабау.

Докато Алисия не пътува до Турция, другата красавица всяка седмица лети до южната ни съседка чак от Холандия.

Макар да си простиха всичко, близките на певицата и вратаря са категорични, че те не са щастливи заедно. Когато излизат заедно, демонстрират с фалшиви усмивки, че са добре и са влюбени, но истината била, че са си омръзнали.

Тези взаимоотношения не влияят добре и на кариерата на Ники. За малко повече от 1 година той смени три отбора и загуби титулярното си място в националния, пише в. „Галерия“, цитира hotarena.net.

*Йоланте

Алисия дори не си правила труда да ходи в Турция, което карало Михайлов да се заглежда по чуждо. В светските среди се заговори, че футболистът яко е хлътнал по съпругата на звездата на „Галатасарай“ Уесли Снайдер. Тя е отраснала в Испания, но в момента води свое предаване в Холандия. Занимава се и с благотворителност.

Йоланте лети всяка седмица до Турция, уж да подкрепя любимия си от трибуните. Преди време красавицата обяви в публичното пространство, че е бисексуална и си пада и по момичета. Конкретизира, че би се радвала с половинката й Уесли да направят нещо горещо с още една жена.

*Уесли с Йоланте