Вратарят на националния отбор по футбол Ники Михайлов съвсем заприлича на световната звезда Дейвид Бекъм, коментират негови фенове.

На последната снимка, която вратарят на "Твенте" постна на личната си страница, той носи черна плетена шапка и розов тишърт - едни от основните елементи от стайлинга на половинката на Пош Спайс.

Българският футболист разкрива, че е направил фотоса на път за дома си след тренировка за холандския "Твенте", пише bliasak.bg. Любимият на фолк звездата Алисия се прибира да почива с луксозното си возило - още един признак, по който почитателите му го сравняват с Бекъм, който също е фен на скъпите и мощни автомобили.

*Ники Михайлов

*Дейвид Бекъм

В същото време половинката на Ники - Алисия, която неведнъж бе обявявана за модна икона у нас и бе сравнявана с Виктория Бекъм, събра всички погледи със стилния си тоалет на партито по случай 15-годишнината на Ара мюзик, където изпя новата си песен, подарък за Михайлов "Иска ли ти се".

Фолк певицата има амбиции да пробие в света на модата и с тоалетите си по собствен дизайн (вижте фотогалерии по-долу).

Припомняме, че през последните години Виктория Бекъм започна да се занимава усилено с мода, а само преди няколко месеца спечели наградата за фешън марка на Британските модни награди. Роклите и аксесоарите които създава се харчат като топъл хляб сред знаменитостите.

*Виктория Бекъм

Вижте фотогалерия: