Както вече писахме, Ники Михайлов прибра обратно Алисия и двамата са отново заедно.

Чалга дивата в момента е на море заедно с футболиста на турския „Мерсин" и въпреки че засега упорито се крият от любопитни погледи, техни приятели са наясно, че връзката им е възкръснала с пълна сила.

Синът на Боби Михайлов е избрал Свети Влас за ваканционна дестинация. Той е завел своята нова стара приятелка в „губернията" на братя Диневи по морето, защото така почивката щяла да му излезе много евтина. Ники се уредил с „ол инклузив" оферта в един от местните хотели и така той и Алисия отмаряли направо за жълти стотинки поне според техните разбирания.



Ники и Алисия се събрали още преди повече от 2 месеца, но не бързали да признават, че чувствата им са възкръснали. „Не искаха да урочасват нещата или пък да ги обвиняват, че си правят пиар с отношенията си", коментира доверен приятел на Ники, пише ''Всеки ден''. Националът възнамерявал да разкрие за връзката си с изпълнителката тази неделя, когато организирал голям купон за най-близките си приятели по случай рождения си ден. Партито ще бъде в Свети Влас, а на забавата Ники и Алисия ще се появят под ръка, като истинска двойка.

Най-щастлив от това стечение на обстоятелствата е синът на фолк дивата от Валери Божинов - малкият Валерко. Момчето било лудо по Ники, защото го чувствал като свой по-голям брат. Когато майка му се разделила с Михайлов, хлапето не спряло да плаче дни наред. Сега обаче тримата са отново заедно като едно истинско семейство.



Източници са категорични, че Ники дори планира в обозримото бъдеще да предложи брак на Алисия, за да й покаже, че й е верен и има сериозни намерения. Когато прекратиха 4-годишната си връзка през февруари, двамата обявиха, че късат заради голямото разстояние, което ги дели, и няма друга причина. Немалко обаче бяха слуховете, че Ники е провокирал разлъката след системни изневери. Той самият отрече това и явно сега най-голямото му желание е да докаже и на Алисия, че не кръшка и дори е готов да мине под венчило с нея. Според техни общи приятели една пищна сватба ще е логичното продължение на страстната им връзка.