Нов човек е станал Ники Михайлов! Направо не можеш да го познаеш, откакто отново е с Алисия.

Фолк фурията е успяла да върне любовния пламък в очите му и толкова го побърквала, че футболистът си искал секс по 5-6 пъти на ден.

Идилията им обаче не свършва дотук. Запознати разказват как Михайлов, който сам се похвали колко е романтичен, пращал частен самолет като изненада, за да Алисия вземе от София и да я отведе в Турция. А основната идея била да правят секс във въздуха.

Нещо повече! Ники признал е пред семейството си, че скоро възнамерява да й предложи официален брак на пищна церемония в местна чалготека, където двамата за първи път се появили като двойка.

Баща му Боби Михайлов е дал благословията си и вече гледал на Алисия като на собствена дъщеря!



Даже вече тече трескава подготовка за сватбата, тъй като певицата нямала търпение да си организира партито.

Алисия, която е модна икона и има амбициите да създаде своя собствена модна линия, вече е започнала да прави скици на желаната от нея сватбена рокля. В избора и на материи и модели й помага най-добрата и приятелка - Христина. На сватбата се очаква да пеят Азис, Софи Маринова и Баровеца.

С трепет певицата разказвала по телефона на Ники за сватбените планове, които крои. От нетърпение да се отдаде на ласки на Алисия пък, Михайлов се връща в България още утре. Нов човек – казваме ви! Е, изневерите му пак са си старите, както и номерата, с които сваля плеймейтките, но това са подробности, които Алисия горчиво преглъща. Ники все пак й помага да забрави за изневерите му, като я обладава по 5-6 пъти на ден, докато й се завие свят. А и перспективата да е обична снаха на Боби Михайлов не е за изпускане.

„Какво тук значи някаква си изневяра“,повтаряла си Алисия пред огледалото, опитвайки се сама да си повярва, пише hotarena.net.