Ники Михайлов май яко скъса джоба.

В момента националният вратар и бившата му нова половинка Алисия са на промоционална почивка в Свети Влас.

Михайлов е избрал оферта Ол инклузив, за да може да излезе по-тънко почивката му. Нищо чудно да е спретнал ваканцията им с ваучер от някой от сайтовете за групово пазаруване.

Само преди седмица пък Ники заведе Алисия в средностатистическо хотелче в Гърция - и двете дестинации са непрестижни и евтини за хората от елита.

Това нямаше да ни озадачи, ако не помнехме как навремето Михайлов водеше певицата по екзотични места като остров Мавриций, Малдивите и Сен тропе. А сега – на Ол инклузив в Свети Влас с включени чадъри и шезлонги.



По всяка вероятност изпадането му в „Мерсин“ се е отразило на джоба му. Но и да не забравяме все пак, че Михайлов винаги е бил циция.

Най-глупавото в цялата ситуация е, че двамата всячески крият подновяването на връзката си, а в същото време са си наели хотел в Свети Влас – на пъпа на Черноморието.

Сега двамата изпаднали в параноя, че ги следят фотографи на предаването „Папараци“.Затова Алисия избягва да се появява с футболиста извън хотелската стая, защото се опасява да не се засече някъде с някоя от многобройните си баджаначки, които да й се подиграват, пише hotarena.net.

В тази връзка близки на Михайлов от националния отбор са измислили средния виц:

Алисия пита Михайлов: Мило, кажи ми с кои спа?
Вратарят отговорил: За да е по-лесно, дай ти кажа с кои не съм.