Разкритията на Венета Райкова от вчера, че Ники и Алисия са заедно в ресторант на една ръка разстояние от водещата, вбесиха всички.

Освен разгневените фенове, Алисия и футболистът също са й набрали и дори обмислят дали да не съдят нахалната водеща.

Възмутен фен на певицата реши да коментира:

„Това не е първият път, когато водещата на "Горещо" си позволява да се изказва злобно за Алисия. Явно усетила липсата на клюкарското си предаване, се хваща като удавник за сламка за известните и успели хора.

С какво право си позволява да коментира разговорите, които слуша от съседната маса?! Толкова е грозно и не отива на 40-годишна жена като клюкарка да обсъжда другите. Явно жаждата й за капка внимание вече надминава нормалните общоприети граници“, възмущава се той.

И припомни: ''Преди малко повече от месец отново беше направила коментар за Алисия в личния си профил, че я е забелязала в столичен мол, като си позволи да направи доста нескопосана дисекция. "Обикаляше в мола с брат си и детето си, и беше доста тъжна, явно раздялата и с Ники Михайлов не й се отразява добре и на външния и вид. Беше с ужасен зелен панталон".

Явно Венета е решила, че постоянните и самореклами на очила, телефони, коооперации, обувки и т.н не са съвсем успешна формула и затова обсъжда Алисия, с което несъмнено ще привлече внимание. Алисия е класи и не й обръща внимание по никакъв начин, точно затова Венета не я изпуска от устата си.

Известно е, че Венета постоянно се подмазва на Николета, и нищо чудно да й прави мили очички с постоянните си "дъвки" с Алисия. Не знам дали е това, или се крие личен конфликт, но със сигурност има основателна причина постоянно да я говори!

Другото около Венета, което ми прави впечатление, е, че по всякакъв начин иска да покаже, че мъжът й, я "командори". Забранявал й уж да работи на годишнината им и т.н Истината е, че всичко зависи от нея в семейството, защото, когато си хвана Тишо, той нямаше и помен от това, което е сега. Тя винаги го води за носа, само пред хората "пее друга песен", за да изглежда мъж. Смях!

Толкова е обсебена от това, постоянно да я говорят, че вече и през дните, когато не е на работа, пак се вълнува от другите и се мъчи да се хване като удавник за сламка за някой.'', завършва той.

Вижте и вчерашните разкрития на Венета: