Плеймейтката Николета Лозанова, която съвсем скоро ще бъде разведена жена, ще се върне при бившия си любим вратаря Ники Михайлов, убедени са приближени до красавицата.

Дружки на водещата на „Папараци" заявиха, че са сигурни, че бившата г-жа Божинова ще се събере с играча на турския клуб ,,Мерсин", който също е свободен.

Както вече писахме, бракът на Николета и Валери Божинов се провали и двамата са в процес на развод, а документите за края на брака им вече са готови, пише ''Всеки ден''.

Точно преди празника на влюбените - 14 февруари, Малката Перука се раздели с фолк певицата Алисия, с която изкара няколко години заедно. Самата чалгаджийка пък е бивша на Божинов и дори му роди дете през септември 2007 г., но именно заради Николета отношенията им приключиха с гръм и трясък. Лозанова го съблазни и Валери позорно заряза Алисия с дете на ръце.

*Любовта между Ники и Божинов вече е в историята

Бракът на семейство Божинови се разпадна заради изневерите на новоизлюпената журналистка. Ритнитопковецът, който играе в италианския „Тернана", е хванал Николета в изневери с цели трима мъже - турски бизнесмен с инициали Ф.Г., зърнен бос от Стара Загора, както и Николай Михайлов, с когото плеймейтката се подвизаваше по екзотични дестинации, преди да се насочи към Валери. Малката Перука е първата и най-голяма любов на Николета, за това е признавала и самата тя.

*Валери и Ники

Преди време синът на Боби Михайлов бе споделил пред приятели, че навремето с Ни Ло се разделили, защото непрекъснато се опитвала да го командва. Плеймейтката била изключително находчива в манипулациите, като използвала всички позволени и непозволени инструменти. След раздялата на Ники и красавицата националният вратар пострада доста сериозно.

*Ники и Алисия се разделиха малко преди Николета и Валери

Тогава супер скъпото му „Ферари" бе залято със сярна киселина в Пловдив и се заговори, че именно Лозанова е накарала някой да свърши мръсната работа. Точно след този случай вратарят в беса си заяви, че ако другите му мацки са като „Мерцедес", то Николета може да се сравни само с „Трабант".

В последните месеци обаче след страстната омраза отново е пламнала любов. Именно заради Николета Алисия изрита Николай. Дали и омерзеният Валери няма да стопли кревата с майката на първородното си дете?

*Николета и Ники