Въпреки множеството слухове, че отношенията на Саня Борисова и Ники Илиев са охладнели и двамата обмислят раздяла, те всъщност стягат сватба. Саня и Ники ще минат под венчилото юли месец като тържеството след официалното подписване ще се състои на пуст плаж, който ще приюти братът и сестрата от ''Забранена любов'' и техните вип гости.

Актьорите са сгодени от малко повече от две години и според тях самите е крайно време да се вземат официално и да зарадват близки и приятели.

Напук на другата злобна клюка по адрес на влюбените, че майката на екс модела Ники Илиев д–р Мирослава Кадурина не понася снаха си, излиза, че самата тя отдавна настъпва сина си да взме това хубаво и добро момиче.

Хубавицата Саня Борисова и настоящата й половинка актьорът и режисьор Ники Илиев се срещат за пръв път на снимачната площадка на попрашясалата вече сапунка ''Забранена любов'', която се въртеше по Нова тв и любовта им пламва от пръв поглед, пише skandalno.net.

Днес влюбените са категорични, че е крайно време да си кажат заветното ''Да'', след като от години живеят заедно и все още са убедени, че са създадени един за друг.