Ники Илиев отключил болестта витилиго от стрес, разкри самият той в интервю. Известният режисьор, който съвсем скоро ще изкара нов филм, пълен с БГ звезди, страда от супер рядкото заболяване, за което HotNews вече писа. Под 1 процент от световното население страда от него. Това е депигментация (обезветяване) на кожата, вследствие на автоимунна атака на организма към собствените му пигментни клетки.

"Започнаха да пишат и да говорят, че съм грозен заради витилигото", оплаква се Илиев. Нещо, което е изключително грозно, убедени са близките и феновете му, за които болестта няма никакво значение.

Стрес и нерви покрай развода със Саня Борисова отключват витилигото при режисьора. След няколко години щастлив брак, изглеждащите като супер хармонична двойка Ники и Саня се разделиха с гръм и трясък. Отначало всички решиха, че изневери и ревност стоят в основата на краха. Нещо, което бе категорично отречено и от двамата. До голяма степен напрежението ескалирало и покрай скандалите около майка му Мирослава Кадурина за източването на държавната болница от ръководеното от нея частно дружество "Дерма прим", припомнят запознати.

След сериозното сътресение прахът от драмите вече се е уталожил и двамата са в добри отношения, което е най-важното. Сега Ники е сам и е концентриран върху работата си, а тя си има богат ухажор, решен да спечели сърцето й на всяка цена.

Зложелателите по адрес на Илиев не могат да го трогнат или обидят. Витилигото не е заразно заболяване и се проявява обикновено при провокиране от емоционални фактори или физически и химически травми върху кожата на хора, предразположени към развитието му.