Въпросът, който зрителите си задаваха месец - дали със сигурност ще има втори сезон на българския сериал "Братя", вече има и своя отговор и той за тяхна радост е "Да"! В последния ден на първата работна седмица от новата 2021 година стартираха снимките на втория сезон. Новината дойде от един от режисьорите на филма - Ники Илиев, който в профила си в инстаграм пусна снимка и кратко видео, от което става ясно, че в петък е бил първият снимачен ден на екипа.

На видеото, заснето вероятно около стар завод, се виждат две фигури в далечината. Младият и успешен режисьор е тагнал към видеото имената на Калин Врачански и Владимир Михайлов, които са главните герои в сериала и играят ролите на братята Борис и Драгомир Донкови. Ники Илиев е публикувал и снимка на филмова клапа с надпис "Братя".

Разтърсващият отворен финал на първия сезон на "Братя", излъчен в първата седмица на декември, развълнува зрителите и в същото време даде заявка, че продължение ще има. Вече месец във фен групите на сериала в социалните мрежи феновете разпалено коментират как ще се развият събитията по-нататък - дали Борис и Драго отново ще се сближат или ще продължат да водят братоубийствена война. В последната серия на първия сезон пред техните очи избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна от един от тях, пише Lupa.bg.