"Азис е мъж отвсякъде и е много по-голям мъжкар от други, които само се правят на такива. Той държи на думата си и на него може да се разчита." Тези думи, които потвърждават, че кралят на попфолка е мъж, а не гей, сподели Николай Първанов-Китаеца, пише "България Днес".

Човекът, който четири години игра ролята на съпруг на Азис, не съжалява, че направи разкритията за несъществуващата връзка между него и певеца в риалитито Биг Брадър. "Влязох в предаването, за да изчистя името си, защото го дължах на семейството и детето си. Постигнах целта си и това в някаква степен ме прави щастлив", каза още Николай.



Симпатичният фитнес инструктор обясни още, че никога не е бил влюбен в съквартирантката си Калина и дори не би се видял с нея извън къщата. "Ситуацията, че бяхме затворени вътре, и фактът, че тя е провокативна и секси, ме накараха да се държа така. Иначе нито е моята кръвна група, нито бих бил гадже с Калина", каза още Китаеца. Все пак той изрази съжаление, че е изрекъл думите: "Тя заслужава мъж, който да се отнася грубо с нея", пред Емо Каменов. "Не трябваше да се изразявам така, съжалих още когато разбрах какво съм казал, защото никоя жена не заслужава да чуе това. Все пак в онзи момент бях афектиран за нещо вътре и затова го изрекох. Сега обаче съжалявам", призна грешката си Николай.



Колкото до кръшкането на съпругата си Виолета, за което призна пред детектора на лъжата, Китаеца сподели: "Това се случи в един тежък период, когато с жена ми бяхме почти пред раздяла. Спах два пъти с друго момиче, но не съм си и помислял за нещо сериозно с нея. Все пак Вили вече ми прости, говорихме много за това и аз съм й благодарен за разбирането", каза още фитнес инструкторът.



Той е категоричен, че с всички в къщата ще си остане приятел, изключение прави само паркетният лъв Евгени Минчев. "Това е човекът, който заедно със съпругата ми ще съдим за 50 000 лв. за уронване на престижа. Все пак всеки има някакъв предел на поносимост. Не може той да говори непрекъснато лъжи в публичното пространство, без да получи наказание за това. Всеки човек си има достойнство", обоснова желанието си да накаже паркетния лъв Ники Първанов. Той уточни още, че никога не се е гушкал с Евгени, докато съпругата му Виолета чисти къщата на светски хроникьор. "Никога не съм живял с него и не сме имали близки отношения".



Припомняме, че Ники заедно с Виолета обясни на всеослушание, че Минчев е бил нает от тях да направи кампания и по медиите вече да не се пише за Китаеца като за бивше гадже на Азис срещу заплащане. След известно време обаче отношенията между тях се прекратили и оттогава не е имало неприятности. "Интересното е, че два дни преди да подадем гражданския иск срещу Евгени, той е пуснал есемес на жена ми, който гласи: "Научи се да различаваш обидата от шегата". Според мен обаче той отдавна мина границата на шегата и вече съм обиден от твърденията му", сподели Първанов.

Брадърът призна още, че на парти след излизането си от къщата се е изплюл в лицето на Минчев, но скандалът не е имал продължение, защото смята, че двамата не са от една категория. "Няма повече да се занимавам с него, оттук нататък ще говорим само в съда", категоричен бе Николай. Все пак той осъзнава и своята вина за случилото се с Минчев, защото не е трябвало да търси пиар сътрудничество с човек, на когото не може да се има доверие.