Ники Китаеца сподели пред Гала, че е имал тежко детство, тъй като израснал без баща. Отгледан е бил от своите баби и дядовци, когато е бил едва на 7 години, баща му ги е изоставил, а майка му е била денонощно на работа и се е налагало Ники сам да гледа 2-годишния си брат.

''Беше ме страх по цял ден да стоим сами в Люлин, но важното е, че станах доста по-отговорен, а не се превърнах в престъпник'', обяснява той.

Вчера синът му Ники-младши стана на 2 годинки, а Китаеца разкри, че малкият има афинитет към футбола. ''Той е доста палаво дете и много ни изплаши, когато нямаше още и една годинка падна от леглото, върху главичката си, а черепчето му беше още мекичко и се получи съсирване на кръвта, но слава Богу с времето се оправи'', с ужас разказва Китаеца.

Той сподели също така, че с Азис не се виждат, но поддържат приятелски отношения, а относно музикалната си компания - Real Enterprises , той обясни: ''Трудно е, но вече 2 години се мъчим, купих телевизията на ДесиСлава, защото осъзнах, че едното без другото не може и това е начинът да наложим компанията, като излъчваме продукцията си''.

Съпругата му Виолета, която се изявява като музикален директор и педагог в компанията изненада с нова модерна визия, вече не е блондинка, а е с хитовия червен цвят на косата.