Фитнес маниакът, който навремето се врече във вечна вярност на краля на чалгата Азис,ама май само за реклама, днес имал жестоки проблеми с ерекцията.

Мъжкото му достойнство се спихнало заради прекомерната употреба на анаболи преди и след посещението във фитнес залата.

При обикновена тренировка и прием единствено на добавка за по-бързо изгаряне на мазнините в тялото на мъжа се секретира далеч повече тестостерон от обикновено. При гълтане на всевъзможни химични бълвочи за по-релефно тяло и бързо трупане на мускулната маса обаче ефектът е обратен. Първият признак за прекомерна употреба на анаболи се изразява именно в „кацналия самолет“.

Доскоро Китаеца се славеше като невероятен издръжливец в леглото, но добавките му изиграват лоша шега и затова се налага изкуствена стимулация с помощта на магическото синьо хапче. Не е ясно дали бившият на Азис се е консултирал със специалист, преди да си самоизпише лечението за подобряване на сексуалната активност и увеличаване на либидото. А посещението при лекар е задължително, защото приемът на виагра може да бъде много опасен при хора с болно сърце и проблеми с кръвта.

Въпреки че очевидно има драма под завивките, Китаеца продължава да лапа и анаболи, както е видно от последните му снимки, на които само мускулът на ръцете прилича на дънера на стар бук.