Бившият мъж на фолкпевеца Азис - Ники Китаеца, получава заплахи по телефона. От няколко месеца бизнесменът ежедневно получава заплахи от непознати мъже. Ники се оплакал на приятели, че е много притеснен за своя живот и този на жена си Виолета и сина си Ники - младши.

Бизнесменът обясни, че вече се е свързал с полицията, които са започнали разследване. "Съмнявам се да се стигне до разрешение на проблема. Звънят ми от скрити номера, от предплатени карти. Май няма светлина в тунела", вайка се Ники.

В крак с модата в подземните среди заплахите, които Китаеца получава, били свързани с колата му. Непознатите мъже му обяснявали, че ще му запалят автомобила. Причината за ужаса, който преживява Ники, била свързана с интервю на рокаджията Ицо Петрофф от 2009 г., в което обяснява, че зад палежа на бар Nero стои именно Китаеца.



"Не разбирам защо съм замесен в това. Нямам изгода да паля заведение, а и не познавам подобни хора, които да ни помогнат", отчаяно се жалва Китаеца.

Междувременно колата на секретарката от „Столичани в повече“- Веси Попова, също попадна в мерника на автоджамбазите. Колата й "Опел", която не е със софийска регистрация, е била разбита в понеделник вечерта. Тя намерила автомобила си със счупено предно стъкло и взет преден панел на касетофон, както и флашка с музика.



"Посегателството към личните ми вещи ме стресира и изплаши на фона обстановката в София със запалените коли. Не съм викала полиция по простата причина, че не съм уверена в това, което вършат, след като вече месец горят автомобили навсякъде. Всеки може да пострада, и то точно преди коледните празници, което разваля настроението на всички", коментира певицата от "Шоуто на Иван и Андрей", цитира skandalno.net.