-Ники, как ще коментирате твърденията на един от участниците в „Биг Брадър" Кристиян, че е спал с вас и че вие още имате „нужда от мъжки ласки"? Как се отрази на вас и на семейството ви това твърдение?

- Това е ужасно несериозно! Аз даже не искам да го коментирам! Омерзен съм наистина!

- Кажете си вашата позиция все пак.

- Вижте, извинявам ви се, но наистина просто нямам сили. Разберете ме и мен, че до гуша ми е дошло. Всеки втори се показва и се хвали, че е бил с мен. Откъде накъде такива лъжи? За да натрупаш слава ли, или какво? Някаква кой знае каква новина ли е това? Страшна работа! Аз да не съм Брад Пит, че да си измисляш, че си спал с мен бе, ей! Това е смешна работа. Този човек не ме възбужда, извинявайте! Аз нямам никаква възбуда от мъже! Аз си имам семейство все пак.

- Но защо това момче твърди такива неща?

- От предаването го карат да казва това нещо според мен. Аз нямам друго обяснение освен това. Опитвам се да го приемам на шега, но всъщност ми е доста тежко. На 31 години ставам, детето ми расте, разбира, чете, пита. Просто не искам да го коментирам, толкова ми е болно. Въобще да вкарват такъв човек в „Биг Брадър", с такива отклонения, е престъпление... Защото за мен това е човек с видими психически отклонения. Аз не го познавам. За първи път го виждам сега и ми е ясно, че момчето наистина не е добре.



- Сигурен ли сте, че някъде не сте се засичали, че бегло не го познавате? Как му е хрумнало точно за вас да спомене? Можеше всеки друг човек?

- Ами то не е нужно да ме познава, за да говори такива глупости. Той едва ли и Валери Божинов познава, ама гледайте какво наговори за него. Според мен предаването е виновно, не момчето. То като поканиш всеки луд от улицата и можеш лесно да го накараш да каже какво ли не. Тази проява на Нова телевизия не беше хубава. Ясно, че се е работило за някакъв рейтинг, но да окепазиш така хората...



- Г-н Първанов, ние получихме информация, че въпросният Кристиян не само че е ваш познайник от доста години, ами е и далечен роднина на жена ви Виолета. Той самият е разказвал това по време на кастингите.

- Няма такова нещо. Не го познавам. Измисля си. Той е дошъл с някаква измислена история за Валери и за мен и от предаването са доукрасили нещата. Като си помисля само какво направиха с мен миналата година, когато бях във „ВИП Брадър", мисля, че е напълно възможно да продължават и тази година. Но защо продължават, не ми е ясно. Нито съм пребил някого, нито някого съм наранил по какъвто и да е начин, нито съм ограбил някого, нито съм обидил някого, на никого нищо лошо през моя съзнателен живот не съм направил, за да има такива неща срещу мен. Просто нямам обяснение.

- Следите ли предаването?

- Не, аз бях на морето, не съм го гледал. Но получих хиляди обаждания, съобщени на телефона, във фейсбук.



- Според вас самият Божинов ще съди ли предаването, както се зарече?

- Аз не знам защо Валери обърна толкова голямо внимание на цялата ситуация, направи им голяма реклама на шоуто. Понеже човек като хвърли камък по теб, как ще реагираш, как ще върнеш този камък? Как ще ги съди? Не знам дали може. Няма как, при тях работят най-добрите адвокати. За да го пуснат по телевизията, те са го гледали 100 пъти това видео, много добре знаят за какво иде реч. Прегледали са всичко. Дори да ги осъди, вече са го обругали...

- Ники Кънчев вече се извини на Божинов, вие искате ли също извинение?

- Не съм разбрал, че е направил такова обръщение. Ами да правят каквото искат, но не може да не носят някаква отговорност. Трябва да има някакви последствия за простотията, която избълваха.

- Вие смятате ли да ги съдите?

- Не, не знам. Не ми се занимава, честно казано. Нямам сили да водя такива битки. Искам да ме оставят на мира. Имам си семейство, дете, жена, изкарвам си прехраната с честен труд. Защо толкова години не спират да се занимават с мен?!

Източник: "Всеки ден"