Ники Кънчев няма търпение „Биг Брадър” да се завърне в ефир. Той намекна в социалната мрежа, че наесен ще има нов сезон, като сподели спомен от миналогодишния. Той пусна видеоклип с участието на колежката си Алекс Сърчаджиева и фолк певеца Азис. „Преди една година с Алекс и Васко. Бяхме следователи. Пак търсим кой ще участва...”, написа популярният водещ.


Кънчев е част от детективския панел в шоуто „Маскираният певец”, ала явно „Големият брат” му липсва и с носталгия си спомня култови моменти от предишни сезони. Отлично осведомени източници пък потвърждават думите на Ники, че най-гледаният риалити формат ще се завърне на малкия екран. Участниците обаче тепърва ще бъдат уточнявани, пише "Уикенд".

Слуховете, че „Биг Брадър” ще изчезне завинаги от родния ефир се оказаха преувеличени. Новото приключенско предаване „Игри на волята”, което имаше за цел да го замести, се оказа с нисък рейтинг. Нито един от участниците не успя да привлече необходимия интерес, въпреки големите очаквания и колосалния бюджет. Поради тази причина втори сезон няма да има, издават от кухнята на Нова тв.