Тв водещият Ники Кънчев признава в интервю за списание LOVE style, че дъщеря му Мари София като малка целувала телевизора, щом го видела на екран с бойни викове”Тати тати!”. „Сега порасна и като истинска дама хладно посреща изявите ми”, разказва Ники Кънчев.

Той би подкрепил, ако тя тръгне по неговия път, но не на всяка цена. И признава, че като всеки татко глези дъщеря си.

„Има време да съм строг, а и животът също ще я научи на доста неща”, обяснява Кънчев. Като член на журито на „И аз гомога” той за първи път изневерява на продуцента Нико Тупарев, но е категоричен, че той не му се сърди.

„С него сътворихменякои класики в ефира, показали сме си и сме си доказали всичко. Още повече, че той е кръстник на дъщеря ми и нищо не може да ме скара с него”.

Тв водещият внася яснота и дали кръстницата му Йорданка Христова и дъщеря й му се сърдят, че по време на единия лайв на „ВИП Брадър” нахлу в личното пространство на Ивана.

„Данчето е една от най-интелигентните жени в тази страна. Неслучайно я избрах да бъде мой духовен водач и всеки първи юли вече 15 години ми се обажда и ми напомня да не се отклонявам от Божия път. Така, че тя не може да ми се разсърди никога. Ивана е същата класа човек, даже още по-фина от майка си. Неотдавна я видях и нямаше вид на сърдит човек. И целувката й не мязаше на сърдита”, завършва Ники.