Ники Кънчев – водещият на „Стани богат“ и играта „Sms за милиони“, си е хванал секси студентка за гадже, а жена му направо изпаднала в депресия заради изневярата, твърдят от в. “Контра”.

Набелязал си кръшна колежка от радиото, която била на едва 22 години. Русите коси на Петя Славова обаче, както се казва секси гаджето, запленили толкова Никито, че бил сляп за възрастта й.

А и друго си е младото девойче, неопитно и същевременно опиянено от славата на водещия, луда по него и готова да направи всичко.

Освен това и той прави много за нея, ако съдим по написаното. За отрицателно време секси журналистката първо била уредена с хубава работа, а след това започнала и да израства в нея. Като говорим за хубава работа, имаме предвид за лична негова асистентка.

Любовницата получавала бонуси от Ники Кънчев

Не се съмняваме, че работата й спори и дори се справя прекалено добре в нея, затова получава и специални бонуси от Ники Кънчев.

Те обаче не са за всеки, а конкретно за негова любима асистентка. От пресата твърдят още, че връзката им била всеизвестна и това не им пречело.

Но какво ли става в главата на жена му заради сексаферата?

“Двамата дори не крият, че имат любовни отношения. Не проявяват никакъв срам и интимничат пред очите на всички. Заедно са от август месец”, заявяват свидетелите.