Ники Кънчев е най-щастливия татко в днешния ден. Неговата единствена наследничка Мария-София става на 10 години, а водещият й е осигурил незабравим празник. Баща и дъщеря са много близки и дори си организират ден само за тях двамата, през който се забавляват, говорят, пътуват, призна водещият на Биг Брадър в предаването „На кафе”. Той не скри, че най-тежките му моменти са свързани именно с Мария-София и нейната близначка, която си отиде от този свят преди да навърши две години.

"Аз станах баща на една доста осъзната възраст и осъзнах всичко, което ми се случва. За съжаленние или за радост бях в риалити програма, когато всичко това се случи - бях в "Денсинг старс". Когато двете ми бонбончета трябваше да бъдат в кувьози, аз трябваше да танцувам. Но това е шоубизнесът така да се каже. Това е една цена, която ние плащаме. Може би сега искам пък да ти благодаря и на теб, Гала, че ти застана до мен в онова тежко време. Уроците са си в мен и продължават да са в мен. Продължаваме напред, както казва любимият на твоя Стефан - Кобрата. Такава загуба не се забравя, такова нещо не се отмива. И в същото време пък ти дава двойна радост да се радваш на това, което имаш, да цениш всеки миг, всеки жест", бе до болка откровен водещият.


Вчера до късно вечерта той води Биг Брадър и затова ще бъде леко недоспал на празника. Денят му обаче ще бъде посветен изцяло на щерката. Кънчев изрично предупреди вчера в ефир колегата си Азис, че днес е техен ред с Алекс Сърчаджиева да ни представят живота на съквартирантите.