Телевизионната звезда Ники Кънчев загуби много близки хора тази година. И изглежда много трудно преживява смъртта на приятели, с което винаги се сбогува с покъртителни думи, написани в социалните мрежи. Бившият водещ на "Стани богат" потъна отново в скръб и оповести неприятна новина за кончината на много уважавана личност, покосена от ковид.

"Още един жесток удар от Ковид в последните часове! Без време си е тръгнал "за да се новопредстави" пред Господ един истински Човек. Човек, който говореше с Бога, който превеждаше думите Божии на нас обикновените миряни.

Свещеник, който потопи в светената вода хиляди българчета и ги направи правоверни християни. Свещеник, който венча пред Бог хиляди българи и ги направи семейства. Свещеник, който "затвори очите" на хиляди наши братя и сестри и ги изпрати Нагоре. Отец Ангел, предстоятел на храма "Света София".

Роден в Добрич, учил в София и Берн, отец Ангел гонеше духовни висини, които са невъзможни за много други. Безкрайна обща култура, мега начетен, готов за спор, но интелигентен спор, винаги с точни анализи. Беше дори спортен фен и се интересуваше от футбола.

Господи, вече привикваш и армията си! Отец Ангел, който потопи в храма дъщеря ми Мари София в светената вода и я извади от купела Озарена! Братко мой, почивай в мир! Теб Господ ще те прегърне, сигурен съм", ридае във Фейсбук Кънчев.