За първи път пред камерата на „Дикoff“ Ники Кънчев разкри известна част от личния си живот, като показа 6-годишната си дъщеричка Мари-София.

Зрителите на Нова телевизия ексклузивно видяха отрочето на популярния водещ, който 6 години го кри от светлината на прожекторите с цената на всичко.

Мари-София се пръкна на бял свят през ноември 2008 година заедно със сестричката си Криста. Сърчицето на по-малката близначка обаче не издържа и тя издъхна, въпреки усилените опити на лекарите да спасят бебето, което дълго време живя в кувьоз, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Именно заради трагедията в личния си живот левентът от Червен бряг се зае с редица благотворителни дейности с цел набиране на средства за закупуване на кувьози за болници в страната.

Грижите за Мари-София обаче също не са малки за водещия на „Биг Брадър“, който напук на многото си ангажименти посвещава всяка своя свободна секунда на отрочето си. Също заради престоя си в кувьоз щерката на Ники има проблем с очите, който наложил от ранна детска възраст детето да сложи висок диоптър очила.



Освен приятелката му Даниела, в грижите за Мари неотлъчно бе и тъщата на Ники – Стефка Христова. Майката на спътницата му в живота обаче почина през 2011 година, което бе пореден удар за семейното гнездо на Кънчев.

„Връзката ми със Стефка напълно опровергава мита за отношенията между тъща и зет. Няма такава златна жена, която от дълги години ми бе втора майка, а аз неин не зет, а син!“, връща лентата назад Ники.

И макар Мари-София да не е заставала многократно пред камерите, момиченцето знае перфектно обстановката в радиото. Все по-често Ники се появява с дъщеря си на работа в „Дарик“, където тя е любимка на всичките му колеги.

Водещият обаче категорично отказва да размята най-свидното си чедо по вестници и списания, заради което максимално се стреми да я предпази от обектива на камерите.