Телевизионерът Ники Кънчев вече второ предаване на "Маскираният певец" се дъни с преценката си. Мистър "Стаи богат" изобщо не блясва с находчивост в предположенията за изпълнителите, които се крият под пищните маски на шоуто.

Сериозна издънка, която той повтаря отново и отново е предположението му, че зад образа на Розата се крие не друг, а Ирина Флорин. Подобни твърдения са лишени от логика, защото г-жа Цвят лилав не може да се похвали с подобни височини в гласа, коментират в бранша. "Нелепо е да изстрелваш имена просто ей така без да се замислиш. А уж той се води за голям капацитет в музикалната журналистика. Е, бива ли така да се излага?", обсъждат го възмутени негови колеги.

"Ако тя ге о помолила да й каже името, то това е друг въпрос", наливат масло в огъня други. Логиката на Кънчев, че Розата е Флорин е заради това, че преди време тя се е изяввала като дизайнерка. В последното предаване се заяви и ново предположение за този образ. Гала смята, че това може да е любимата й приятелка и стилистка - Кремена Халваджиян. Но до колко може да е вярно това е друг въпрос, защото съпругата на Маги Халваджиян участва в проекта като изготвяше маските на всеки един от участниците. Но не е и невъзможно да е тя в този образ, защото по образование е музикант и тези, които я познават от години, знаят че има и доста добри гласови данни.