Водещият на „Стани богат” все по-честичко залитал по чашката, като започвал да се налива още от сутринта, при това с концентрат, издават доверени източници пред в. „Всеки ден“.

Последни от любовта на водещия към пиенето си изпатиха музикантите Део и Рафи, които го поканили заедно с тях да презентира новото им парче по „Дарик”.

„Бяхме в шок в какво състояние дойде Ники. За нас той винаги е бил ментор, човек за пример, един от най-забавните и естествени хора. Мислехме си, че ако той представи песента, определено ще се получи по-ефектно. Оказа се обаче, че сме сбъркали. Смърдеше на джибри от километри, а мътният му поглед издаваше, че или е започнал от ранни зори да се налива, или го е правил цяла нощ. Имаше огромни кръгове под очите, все едно не беше спал от месеци”, споделят младите звезди, цитирани от hotarena.net



Жената на Кънчев – Даниела, отдавна вдигнала ръце от него, тъй като й омръзнало да му натяква колко е неадекватен.

„Не полага никакви грижи за детето, само се чуди как да гаврътне нещо. Няма значение дали сам или с приятели, за него само пийването е важно”, споделя разочаровано дългогодишната приятелка на водещия.