Ники Кънчев се стопи преди старта на новия сезон на "ВИП брадър".

Телевизионерът е смъкнал повече от 15 килограма. Кънчев е успял да се раздели окончателно и с "биреното коремче", което имаше.

Ники се появи на пресконференция за новия сезон на шоуто и веднага предизвика оживени реакции, че изглежда и много по-млад от преди. Повече от година Кънчев се бори с килограмите и вече има повече от добър резултат. Той се храни разделно и редовно тренира волейбол.

"Другари и другарки, днес сме се събрали на тържествено заседание по случай 13-ия конгрес, сезон на „Биг брадър“, шестия на „ВИП Брадър“ и манифестация по повод причината тази година „ВИП Брадър“ да се превърне в Образцов дом - 70-годишнината от 9 септември 1944", с тези думи Кънчев даде старт на събитието. Според продуцентите предаването щяло да бъде повече от провокативно.

Първите двама сигурни участници в шоуто са Йорданка Христова и Евгени Минчев. Паркетният лъв се забърка в нов скандал с обещанието си да даде хонорара си за благотворителност. Парите му няма да отидат за някоя благотворителна кауза в България, а ще бъдат дарени за кауза в Лондон. Минчев веднага беше нападнат от фенове на предаването, че вместо да прави дарение за бедстващите от наводненията, ще подпомогне Обединеното кралство.