На есен с песен Сашо Диков ще се появи в ефира на Би Ти Ви.

Опърничевият журналист се готви да напусне предаването си "Дикофф" и да стане новото лице на "Нека говорят, твърди в. "Уикенд".

От Би Ти Ви вече са предложили изгоден договор на водещия, който просто чака старият му ангажимент към Нова телевизия да изтече, за да стъпи във владения на новия си стол.

В момента положението на Сашо в Нова никак не е цветущо, пишат от pik.bg

След летящия старт на предаването му в последните два месеца "Дикофф" губи скорост. Рейтингът на рубриката му е крайно незадоволителен, а това силно обтяга отношенията му с продуцентите му от "Телеман".

Шефовете му никак не били доволни от резултатите и притискали Сашо да се хване по-сериозно за работа, за да съживи предаването.

Те директно го обвинили, че е изгубил интерес към задълженията си и вече не се старае, както в началото. Заплашили го дори, че ако не се стегне, може да изхвърчи преждевременно.

Решението на съдбата на Сашо в Нова обаче отдавна е взето. Докато се опитват да засилят дисциплината на екипа на "Дикофф", продуцентите му водят преговори с негов заместник.

За тази роля се спряга името на Ники Кънчев, който е момента има достатъчно свободно време, за да поеме и още един ангажимент.

Кънчев е дал устното си съгласие, че ще замести Сашо в следобедното съботното шоу и вече уговарял своя хонорар.

Според запознати Диков не само няма да пострада от смяната на ефира, но дори и ще припечели повече.