„VIP Brother ще запази своята схема, но ще има много нови неща. Този сезон ще бъде много емоционален. Това ще бъде сезонът на тайните”, сподели в студиото на „Здравей, България” водещият на предаването Ники Кънчев.

Той каза и няколко думи за стъклената къща на VIP Brother. Следващата седмица там ще бъде излъчвано предаването „На кафе” с Гала, като ще влязат няколко човека от „ВИП жури”, които ще избере победителя.

За самата къща на VIP Brother Ники Кънчев сподели, че ще е много уютна и стилна. Съквартирантите със сигурност ще се чувстват добре.

Участниците в предаването ще бъдат от „нетипичните” ВИП-ове. Някои от тях ще са национална гордост. Това ще са хора от много високо ниво.

Известният водещ и меломан коментира предстоящия концерт на Роджър Уотърс „Стената”, като каза, че самият той не е гледал спектакъла.

„Който очаква да има фойерверки и шоу като на „Рамщайн”, ще остане разочарован. Уотърс подхожда много философски, на моменти дори повече пресъздава и внушава, отколкото пее. Той е много интересен човек. Ще се включат и български деца, което е изрично негово желание", допълни той.

Ники Кънчев сподели и интересни факти за познанството си с барабаниста на „Пинк Флойд” Ник Мейсън.