Зимата се отразява изклю­чително небла­гоприятно върху настроението на Ники Кънчев, пише „Уикенд за жената”.

Водещият сам признава, че мрази студения сезон и дори веселите колед­ни и новогодишни празници не са в състояние да вдигнат духа му. Шоуменът се сдухва от сивия пейзаж по улица­та и ненавижда скованите в лед и сняг дървета.

„Зимата ми действа адски гадно. Понякога ми идва да се преселя някъде на топло само, за да не виждам сняг. Непрекъснато мечтая за море, слънце и коктейлчета на плажа“, споделя мераци­те си Ники Кънчев пред женския вестник.

Според негови колеги кутцуз преследва водещия последно време. Проектът му „Ники Кънчев под наем”, в който той трябва да се прави на добрия самарянин не върви.

Шоуменът отдавна не е на върха на славата, както беше по времето на „Стани богат”. Преди Нова година той заплаши ръководството на Нова ТВ, че ще напусне, ако не му повишат заплатата. Дано поне това даде утеха на Кънчев, който явно изживява тежко кризата на средната възраст.

От ръководството на медията го уверили, че той пак ще води телевизионна викторина в праймтайма или поне такива са били увещанията, с които го коткали. Продукцията щяла да бъде по лиценз на същата холандска фирма, която прави „Биг Брадър“.