Край с плеймейтките, чалга дивите и манекенките!

Николай Михайлов явно наистина е загърбил разхайтеното минало и е взел живота си в ръце, тъй като като усилено работи по създавене на потомство. 28-годишният вратар на националния отбор и турския Мерсин е открил жената, от която иска да има дете и е въпрос на време да се похвали с наследник.

След известна пауза, Ники Михайлов се върна в първия тим за световната квалификация срещу Беларус преди десетина дни. Тъй като дълго време не се били виждали и понеже в последно време личният му живот тъне в мистерия, по време на легера в "Бояна", трикольорите го "разпънали" на кръст с въпроси.

"Някой предложи, ако бием Беларус, да полеем победата в чалга клуб и така стана дума, че Джена чака бебе. Тогава Ники ни хвърли в тъча, че се надява до няколко месеца и той да се похвали със същото, защото от края на лятото работел по въпроса", издават играчи на Петър Хубчев.

Големият въпрос обаче е коя е жената, с която бившият плейбой тренира за дете?

Засега заподозрените са две. Според отлично информирани наши източници от известно време вратарят е подновил срещите си с Николета Лозанова, пише СЛАВА.

Хора, познаващи сантиметър по сантиметър физиката й, са категорично, че именно нейният крак се е намърдал в скута на Михайлов на любопитната снимка, която през септември той публикува в своя "Инстаграм".



Според "нощни птици", около квалификацията с Беларус, вратарят и Николета са се появили на ВИП-сепаре в столичен клуб, като опитите на фотографа на заведението да ги снима са били пресечени с предупреждение да се откаже отрано, пише ПИК.

Съществува и още една дама, заподозряна за евентуална майка на детето на Михайлов. Тя обаче не е популярно лице. По данни на националите, мистериозната проекто-съпруга на вратаря има образование от чужбина и собствен бизнес. "Николай обаче категорично не иска да афишира връзката им и да я представя публично, тъй като си е дал обет, че личният му живот вече ще бъде табу за медиите", обяснява агентурата от държавния тим.

Николета или загадъчната бизнесдама ще роди детето на Михайлов, предстои да разберем...