Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов се изръси с около 70 бона за партито по случай 25-ия си рожден ден.

Както вече писахме, футболистът реши да отбележи първия си житейски юбилей с турбо гъзарско парти в култово столично чалга заведение. Михайлов бе резервирал най-тежкарските маси в заведението, за да събере навалицата от гости, пише ''България Днес''.

Колосалната сума за дискотека Михайлов броил заради наемането на персонални фолк певици да му пеят на уше, за квалитетни уискита и отбрани плата с мезета и плодове. За личното удоволствие на Малката перука, както е известен във футболните среди, се грижиха чалга изпълнителките Галена и Десислава. Официалният хонорар на първата е 8400 лева с ДДС, докато заплащането на втората варира около 3000-4000 лева според събитието. Публична тайна обаче е, че за частни партита и събирания хонорарите се умножават по две, което още повече е натоварило джоба на футболиста.

Бутилките с уиски във ВИП сепаретата на дискотеката пък са най-малко 12-годишни и цените им започват от 200 лева нагоре. За платата с мезета също Михайлов е броил няколко стотачки, а допълнително е оставил и щедри бакшиши на перкусионистите.

За да си угоди напълно, вратарят си е наел и еротични танцьорки от формацията на Биляна Йотовска, които също са взели пари за присъствието си по полуголи тела.

Михайлов навърши 25 години в петък, но реши да купонясва в събота. "Доста неща опитах за това време, много "мачове" изиграх на различни терени. Резултатите от тях са моите успехи и моите уроци. Благодаря на всички, които бяха до мен с подкрепата и обичта си! На себе си и на тях пожелавам най-вече здраве. Всичко друго се постига с труд и доза късмет", сподели клиширано футболистът, който ще бъде запомнен от феновете на "Левски" със срамния си автогол срещу "Вердер" (Бремен) в групите на Шампионската лига.

*Галена помогна на рожденика в духането на свещите

Сред присъстващите на купона се открояваше бащата на рожденика - Борислав Михайлов. Президентът на БФС на снимките не изглежда разстроен, въпреки че по-рано през деня вандали потрошиха футболната централа, а около старта на първенството има много въпросителни. Пременен с бяла маркова риза, Михайлов-баща се впуснал в купона и дори не потанцувал на чалга ритмите, въпреки че от години в интернет пространството е обект на подигравки заради нелепите си движения.

*Бащата на футболиста се отчете с малък подарък

Около масата с апетитни храни и отлежали питиета се завъртя и депутатът от ДПС и член на изпълкома на Българския футболен съюз Камен Костадинов.

Подаръците за юбиляря били запазени в пълна секретност, но на фотосите се вижда, че Борислав Михайлов се отчел с малка кутия. Залозите са, че това вероятно е скъп часовник, който да цъка на ръката на Малката перука.

Галена и Десислава пък се надпреварвали да пеят любимите парчета на Михайлов-младши, за да заработят възнагражденията си. Двете не пропуснали да се снимат с него, за да се похвалят с присъствието си.

*Тортата шокира с кичозността си

В кулминацията на нощта пристигна и тортата, която бе истински шедьовър. На сладкото изделие бяха изобразени футболно игрище с ръкавици и топка, а до тях басейн, къщи и мощни автомобили като доказателство за снобарския начин на живот на футболиста. Самият Михайлов пък бе изобразен с фигурка, на която сладкарите вероятно са си изболи очите да му направят дори татуировките по ръцете.
Много доволни от вечерта останали и сервитьорите, които хвърчели като пчелички, за да заработят добри бакшиши, колкото две минимални заплати.

Последната изгора на Николай Михайлов Алисия не беше забелязана да присъства на купона. Въпреки че двамата се скъсват да обясняват, че са приятели и в отлични отношения, фолк певицата не дойде на веселбата.

Алисия обаче не пропусна да се изфука, че е честитила на експоловинката си. "Днес Мистър Грешен има рожден ден. Пожеланията вече му ги отправих лично, защото преди всичко винаги сме били добри приятели. А сега и музикалния поздрав от Госпожица Безгрешната ;-)", написа изпълнителката, като публикува и песента си с участието на Ники ''Мистър Грешен''.

На партито не беше забелязано и новото гадже на Михайлов, което той така упорито крие.