Вратарят на националния отбор Николай Михайлов и новата му изгора Алисия замислят сватба пред лятото.

Доскорошната любима на Валери Божинов от няколко месеца споделя леглото си с Ники, след като нападателят на Парма се раздели с нея, погълнат от бившата половинка на вратаря – Николета Лозанова, пише blitz.bg.

Двамата обаче искат да се оженят тайно – без фанфари, прожектори, камери и микрофони. Намерението им е да сключат брак в много тесен кръг, тъй като не си падали по шумотевицата.

“След като се събра с Алисия, Ники съвсем се промени. Той е станал по-улегнал, заприлича на мъж, а не на хлапак. Алисия също е щастлива с него”, коментират запознати.

*Алисия

Вратарят на няколко пъти отрече, че плануват бебе, но близки до двамата споделиха друго:

“Няма да е изненада, ако съвсем скоро се разбере, че Алисия очаква дете”.

Снощи в Шоуто на Иван и Андрей футболистът описа жената до себе като "руса, мила, добричка, но понякога твърде груба". 

Той с усмивка призна, че тя има дете и с тези си думи намекна, че става дума за фолк певицата Алисия, само без да назове името й директно, пише bliasak.bg.

Вратарят сподели, че се чувства добре с настоящата си половинка и тя може да се окаже жената на живота му.

"Тя знае какво иска от себе си и от мен", обясни Ники Михайлов, като не пропусна да спомене, че любимата му е много красива и че иска да се ожени за българка.

*Алисия

Ники Михайлов призна, че за него темата "Валери Божинов и Николета Лозанова" вече е приключена.

Той обаче не се сдържа и откровено сподели какво мисли за Валери като футболист. Вратарят издаде, че според него водещите Иван и Андрей биха се справили по-добре от него на терена:

"Той не е във форма, време е да вземе да вкара някой гол. Пожелавам му да бъде жив и здрав, това е", заключи Ники.

Припомняме, че фолкпевицата Алисия има син от Валери Божинов, който носи неговото име. Тригодишният Валери живее при майка си. Алисия и нападателят нямат сключен брак.

*Ники Михайлов (Снимкa: niki-mihaylov.com)

Вижте фотогалерия: