Вратарят на националния отбор по футбол Николай Михайлов е решил да си присади коса, научи HotArena.

По примера на своя баща Ники е решил да пребори проблема с оплешивяването. Футболистът вече си е записал час в клиника в Истанбул, където ще се подложи на процедурата. Собственикът на марката Дизел за България искал да има различни прически, а не само нула номер както е сега.

Въпреки, че е само на 28 години, вратарят на турския клуб „Мерсин“ съвсем е олисял. Още от млад той се бръснеше нула номер, за да не си личи опадалата му коса. В началото това вършеше работа и той бе атрактивен и вървежен за мацките. Дори имаше статут на плейбой сред футболистите и доста манекенки и фолкпевици минаха през кревата му. Сега обаче модата се изменя и все по-харесвани стават екстравагантните прически във футбола.

Откакто се раздели с чалга звездата Алисия, Ники не може да си хване трайно гадже. Това е една от причините да се замисли за пълна промяна на визията си.

Бащата на Ники също прибягва до тази процедура още докато е действащ футболист. Боби си слага изкуствен перчем в далечната 1992 година. На световното в САЩ през 1994-а се появява с буйни коси и прави фурор.

Ники разговарял с баща си по въпроса и вече бил напълно убеден, че трябва да го направи, пише „България днес“.