Алисия е твърдо решена през новата година да надене венчална халка на пръста на любимия си Ники Михайлов - пише „Уикенд за жената”.

Макар че е кака на 26-годишния младеж и вече имат горчив опит с колегата му Валери Божинов, певицата възнамерява в близко бъдеще да стане снаха на вратаря от САЩ’94 Боби Михай­лов.

И понеже фолкдивата няма достатъ­чен „арсенал“, за да омае спортиста и да получи брачно предложение, тя използва „бабини“ средства с надежда да се сдобие с пръстен.

Изпълнителката на „Ще ти дам“ признавала пред дружките си, че в новогодишната баница, която измайсторила собстве­норъчно, нарочно сложила десетина късмета с надпис „сватба“. Така се подсигурила, че което и парче да се падне на Ники Михайлов, друго освен венчило не го чака. Само времето обаче ще покаже дали „хитрият“ план на Ася, както е истин­ското й име, ще про­работи или вратарят на националния ще остане титуляр и в ергенските редици.

Нейната съперница Николета Лозанова обаче успя да надене брачната халка на Валери Божинов. В момента моделката се е спотаила в дома на родителите си в Пловдив и пази от чужди очи бременността си. Двете дами често разменят остри „откоси” чрез медиите, допълват от kliuki.bg. Напоследък обаче са се кротнали до половинките си.