Младият вратар на холандския „Твенте“ има куп мечти за бъдещето.

Синът на Боби Михайлов мечтае за приветлива и слънчева страна, в която да се устрои. От думите му разбираме, че той няма предвид родината, в която живеят семейството и приятелката му Алисия.

Ники си е поставил за цел да развие кариерата си извън Холандия.

„Всъщност мечтая за момента, в който ще се установя в една по-слънчева държава. След пет години в Холандия, ми се иска малко промяна. Така мога да сбъдна и една друга своя мечта – да имам къщата, която винаги съм искал. Една красива, уютна къща за мен и моето семейство. Искам да подредя живота си, нещата постепенно да си дойдат на мястото. Тогава мисля, че ще съм готов и за първото си дете“, бленува Ники Михайлов.

Той рядко говори за Алисия и предпочита да не прави гръмки изказвания. Двамата вече имат горчив опит с предишните си половинки и сякаш не искат да урочасат любовта си или просто не са сигурни колко ще трае тя.

*Снимка: сп. Story

Ники е убеден, че иска да се задоми и да има деца:

„Естествено, че се виждам семеен. Сигурен съм, че ще бъда най-готиният татко. От една страна ще се опитам да възпитам децата си строго, без глезотии, с добро образование и държание. Надявам се да успея да ги възпитам така, че един ден да се гордея с тях. Аз имам много добър подход към децата – забелязал съм, че малките винаги намират приятел в мое лице“, разкри Ники в интервю за „Блясък“, пише kliuki.bg.

Говори се, че вратарят се държи чудесно с детето на приятелката си Алисия, но много му се иска да има и свои деца. Михайлов сподели, че за него най-важни са три неща – футболът, семейството и жената до него. „И понеже са само три, няма как да забравя нито едно от тях“, казва с чувство за хумор Ники.

*Снимка: сп. Playboy

Заглавна снимка: сп. Playboy