Първа БНТ пусна репортаж от мелето. Шофьорът на Никивия джип е направил всичко възможно да избегне удара, но не е успял. Въздушните възглавници са се отворили веднага и на двамата в джипа им няма нищо - за разлика от другите участници в катастрофата, сред които има един убит и неколцина тежко ранени.

Както писахме, в района на ''Църна маца'' в 5.30 ч тази сутрин се сблъскват две леки коли. В едната от тях пътуват мъж и две жени - на 47 и 67 години от Бургас. Шофьорът загива на място, спътничките му са откарани в “Пирогов”.

В другата кола са баща и син, пострадал е възрастният човек, който се вози на задната седалка. Върху двете катастрофирали коли връхлитат камион и още автомобили. По информация на  БНТ,  в ударилия се джип "Рейнджроувър" е бил вратарят на националния футболен отбор Ники Михайлов.

Опитите на медиите да стигнат до повече подробности за участието на Николай Михайлов доведоха до противоречиви информации. Той не отговаряше на мобилния си телефон. Нито един от познатите му не можеше да потвърди със сигурност дали вратарят е участвал в инцидента и ако е така, дали е бил зад волана на катастрофиралия автомобил или само се е возел, пише blitz.bg.

*Снимка: Playboy

Очевидец на катастрофата обаче сподели, че  след удара шофьорът на джипа веднага свалил номерата и ги прибрал. След десетина минути Ники Михайлов бил откаран с друга кола, а шофьорът останал да се разправя с катаджиите. Казал им, че не знае нищо и че е бил сам в джипа!

Припомняме, че от Българския футболен съюз отрекоха, че Ники Михайлов е участвал в катастрофата. Само уточниха,че "една от колите, която е била участник в ПТП-то, е собственост на президента на БФС Борислав Михайлов, но нито той, нито синът му, са били в автомобила".

Боби Михайлов е в Мюнхен за финала на Шампионската лига Байерн-Челси в събота вечер, затова се появиха и догадки, че с въпросния автомобил може да се е връщала от Пловдив жена му Мария Петрова. Това не е така. В джипа обаче твърдо е бил синът му - вратарят на националите Николай Михайлов, твърдят свидетели!

Заглавна снимка: Playboy