Ники Михайлов не скри раздразнението си, че името му отново беше забъркано в скандал, като виновници за това се оказаха продуцентите на "Къртицата" Иван и Андрей.

Поводът, заради който на вратаря на "Верона" му се наложи да изказва личната си позиция във facebook страницата си, беше новината, която излезе от екипа на шоуто, а именно, че той е предложил 500 лв за тениска на Бориса.

Както е известно в миналото Ники и Бориса са имали кратка връзка. Фактът, че той иска да купи блуза, правена от нея, моментално ги вкара в нова афера. Това принуди Михайлов-младши да сподели и своето мнение в личната си фейсбук страница.

"Всеки ден получавам имейли с молба да помогна финансово на някого. И всички истории, които чета в тези имейли, са човешки и трогващи. На голяма част от тях се отзовавам, без да предизвиквам широка гласност и да трупам дивиденти. Същото исках да се случи и с дарените от мен 500 лв. за деца с онкохематологични заболявания", пише Ники.

"Съгласих се да бъде казано в ефир, за да дам добър пример. Но е много жалко да се използва добротата и хуманността ми за користни цели – PR, вдигане на рейтинг, жълти заглавия и сензационни корици за любовни истории, драми и скандали. Ако и вие отделите печалбата от тиража за тези деца - окей, така съм съгласен. В противен случай не се опитвайте да печелите на мой гръб!", допълни Михайлов.