Футболистът Ники Михайлов не ще и да чуе повече за Николета Лозанова, пише в. "Всеки ден".

Именно креватните авантюри на вратаря с водещата станаха причина за развода ѝ с Валери Божинов. Както стана ясно по време на целия си брак Николета се е срещала тайно и с Ники Михайлов. Ники обаче не искал отново да има взимане даване с бившата си изгора.

"Абе, човек, как ще се връщам при тази жена?! Не искам да ме сочат с пръст и да ме оплюват като най-големия балък. Николета е прокълната! Tя носи само нещастие", изръсил пред свой приятел Михайлов.

Бракът на Николета с Валери Божинов не бил никакъв проблем за нейните похождения и мимолетните й срещи с Ники. Самата тя често казвала:

"Аз мога веднага да се разделя с него, стига да съм убедена, че Михайлов ще подходи сериозно към мен. Никога няма да разбия семейството си напразно", обяснявала красавицата.

Сега обаче Николета падна от двата стола на земята и никой - нито Ники Михайлов, нито Валери Божинов, иска да си има вземане-даване с нея. Заради лошия си имидж Николета Лозанова най-вероятно ще бъде уволнена и от предаването "Папараци" наесен.