Фолк певицата Алисия затвори устите на всички, публикувайки снимка на уникален по рода си пръстен с диаманти, който е сложила точно на безимения си пръст, пише HotArena.net.

Изпълнителката се похвали с бижу в Инстаграм, което украси ръката й. Мнозина се усъмниха, че Михайлов най-накрая й е предложил брак, с който да направят връзката си законна.

Със сигурност доста се е изръсил за подаръка, а щом Алисия го сподели в светли дни като тези, със сигурност поводът е голям.

По този начин затваря и устата на Николета, която в продължение на няколко дни я захапва, че никога не е имала щастието да бъде нечия съпруга.



За сватба заговори и самата Николета в коментарите си към една от своите снимки. Обръщението беше към приятелката й Ваня и гласеше „Нали скоро ще ходим на сватба, това ще ни е“.

Дано двойката да се произнесе и да разкрие дали има повод за поредната шумотевица около тях или пръстенът е просто Коледен подарък, а ние, медиите, вдигаме шум за нищо.

Напомняме Ви, че по-рано през годината, ПР-ката на Алисия и Ники обяви тяхната раздяла. По подозрение на мнозина обаче, това е било измама, за да ги оставят намира.

Преди седмици влюбените гълъбчета се умориха да крият чувствата си и отново ги разкриха, закачайки се в социалните мрежи.