Ники Михайлов е поръчал ''отвличането" на Азис с цел сплашване. По тази версия работят криминалисти, пише hotarena.net.

Вчера медиите гръмнаха с новината, че е имало опит за отвличане на Азис. След като непозната жена му прави неустоима оферта за реклама на маркови дрехи, ромският славей отива на място, за да се срещне с нея. На срещата около Сточна гара певецът отива с гардовете си. До тях спира кола с полицейска лампа. От нея излизат няколко мъже с жилетки „Полиция" и започват да крещят: ''Легни, ръцете на гърба!".

Охраната е повалена, а Азис изкаран от колата и съборен на земята по очи. В този момент един от гардовете се светва, че това не са ченгета и ги напада. Фолк певецът бързо е вкаран в колата и отведен в 5-то Районно. Случаен минувач пък звъни на 112.

Според криминалисти, ако престъпниците наистина са целели отвличане, са щели да натикат Азис директно в колата, без да си губят времето и да го карат да ляга на земята. Затова основната версия, по която се работи, е сплашване.

Според близки на Азис вероятен поръчител на сплашването е не кой да е, а Ники Михайлов. Мутрите, нападнали певеца, били близки до вратаря, освен това Михайлов имал мотив. Откритите нападки и обиди на Азис срещу Алисия разгневили гаджето й. Ники дори предупредил певеца да престане, ''за да не му се случи случка", допълват от в. "Всеки ден".

Гласовитият ром преди месеци нападна колежката си и дори призна, че последната му песен ''Нещо мръсно" е писана за нея. Неотдавна приятелят на Азис Ванко 1 пък се изцепи, че в скоро време ще пусне хард компромат за тъмното минало на Алисия.

''От другия месец навлизаме в една нова фаза, когато ще има дълга и безмилостна война. Ако досега Алисия предизвикваше лавина от коментари, то оттук насетне ще има лавина от лайна".

Другата версия, по която работи полицията, е пиар стратегия от страна на Азис. Фолк певецът е известен със скандалните си провокации и може сам да е поръчал ''отвличането си".

Третата версия е, че бивше гадже на Азис е искал да си отмъсти на певеца и поръчал ''отвличането" от аматьори.

Азис заяви, че е добре и нищо му няма, дори нямало опит за отвличане.

"Добре съм, не съм отвлечен. Ето, снощи имах участие, което мина страхотно... всеки говори и пише каквото му скимне. Нямам намерение да се обяснявам повече, случая е наистина абсурден и нямам новина за вас", каза ромският славей пред "Всеки ден", цитира lifetsyle.bg.