Отмъщението на Алисия и Ники Михайлов към Николета Лозанова и Валери Божинов не е приключило и продължава със скоростта на самолета от София до Амстердам.

"Уикенд" писа, че фолк певицата е прекарала 10 дни в Холандия на гости в дома на вратаря на националния отбор.

Само преди седмица Алисия се завърна в България след продължително отсъствие от страната. Бившата изгора на нападателя Валери Божинов е живяла в дома на Ники Михайлов в холандския град Еншаде и това дава основание дори на най-големите наивници да смятат, че Алисия и Ники са преживели бурна креватна авантюра, водени от общата неприязън към двойката Николета – Божинов.

Панаирът между двамата национали, топмодела и певицата вече придоби такива срамни измерения, че и сценаристите на най-касовата порнопродукция биха се изчервили от сексмусаката, забъркана от квартета.

Ако все още има някой неразбрал - Валери Божинов и Алисия бяха щастливо семейство допреди година, когато голаджията заряза майката на детето си и подхвана бурна любов с Николета Лозанова. Красавицата пък бе близо 2 години гадже с Николай Михайлов, а след като се раздели с него преди две лета преживя мимолетни авантюри с няколко мъже, сред които Жоро Главата.

Новият секс панаир се разиграва от средата на ноември, когато Валери Божинов и Николета признаха  пред "Уикенд", че са заедно. Последваха куп скандали – зарязаната Алисия избълва огън и жупел срещу Николета и футболиста, разказа как голаджията на италианския Парма не се вълнува от сина си и как я изоставил по най-долния начин.

Накрая самата Алисия се пъхна в друг футболен креват, след като преди това опита да ядоса Божинов с краткотрайна връзка със сина на Пламен Стоянов - Дамбовеца.

В сапунената история обвиненията заместват самокритиката – Алисия е възмутена, че Николета се въргаля в чаршафите й, но пък намира за напълно нормално да дразни бившия си с Николай Михайлов. И за да е още по-голяма драмата, че и за да спечели симпатии към себе си, фолк изпълнителката се скъса да обикаля телевизионни предавания, за да разказва колко страда от предателството на Валери Божинов. И как се чуди какво да обяснява на сина си, който питал коя е новата какичка, с която татко му позира прегърнат по вестници и списания.

Всъщност Валери Божинов – джуниър е даден за отглеждане при родителите на Алисия в столичния квартал "Дружба". А чалга звездата се е посветила на новата любов с Николай Михайлов.

Вратарят на националния отбор е приютил преди 2 седмици в къщата си в Еншаде Алисия, а визитата на певицата в Холандия е станал причина Алисия да отложи няколко свои участия, да се покрие тотално и да изключи мобилния си телефон.

От липсата на връзка с певицата се оплакала и майката на Божинов – Пепа. Тя упорито издирва бившата си снаха, тъй като от месеци не е виждала внука си. След новогодишните празници Алисия просто изключила телефона.

Певицата планирала да остане в Холандия при Ники Михайлов за по-дълго, но продуцентите й я отзовали заради неотложни участия, за които вече били взети предварително пари и трябвало да се плащат неустойки.

Засега Алисия и Ники все още не смеят да признаят официално връзката си. Но вече намекват за любовните си трепети.

В интервю за последни брой на светското списание "Hеllo" Николай Михайлов в прав текст потвърди за отношенията си с бившата жена на своя съотборник Божинов: "Когато тя беше с Валери, никога не сме имали близки отношение. В следващия момент обаче нещата се обърнаха и ситуацията е променена. От известно време с Алисия се виждаме по-често, отколкото преди, но не искам да навлизаме в подробности. Това са си наши истории".