Малката Перука вече не е актуален прякор на Михайлов. Ники Розата е новият начин, по който го наричат зевзеци и за това си има основателна причина.

По форумите усилено се бъзикат с романтичните, но доста изтъркани навици на вратаря.

Оказва се, че през целия си съзнателен живот футболистът е направил стабилен оборот на цветарите, като е подарил над 150 000 рози на жените си. Коронният му номер е да изпраща букети, когато е сгафил, пише hotarena.net.

Заради цветарските му навици, форумци смятат, че Ники Михайлов трябва да се преориентира към Женския пазар, където да продава китки. Така и така в момента си няма отбор…

Историята още помни как в началото на връзката си с Алисия, Михайлов по най-показния начин й подари 1001 рози по време на нейно участие в Night Flight.

Докато певицата си изпълняваше репертоара, разносвачи поднесоха на сцената хиляди цветя в кошници, а на видеостената се излъчваха снимки на Ники. Толкова сладникаво, та чак накъртва!



Покрай рождените дни на Алисия, Ники също я обсипваше с хиляди рози. Тези жестове адски дразнеха певицата, защото докато Михайлов се изръсваше хиляди левове за букети, се стискаше да й подари чифт маркови обувки или бижу! Но Ники Розата не признава такива подаръци!

Сега, когато е с най-новата си изгора – тийнейджърката Гери-Никол, цветята няма да подминат и нея! О, не! Напротив! Михайлов я изненада с няколко кошници по време на романтичната им почивка.

След като скандално младата певица им се нарадва, накъса листата им в джакузито и се окъпа в тях.

Така че ако на Христо Сираков прякорът е Ицо Стоте манекенки, то на Михайлов трябва да му викат Ники Стоте рози!

Сн. Фейсбук