Ники Михайлов тотално се отказа от жените. Вратарят бе забелязан от репортер на „Всеки ден" да върти педалите на велосипеда си в компанията на по-малката си сестра Елинор. В понеделник вечерта гологлавецът джиткаше по велоалеята на бул. „Цар Борис III" и се забавляваше в компанията на порасналата Елинор.

Според приятелите му вратарят е спрял да излиза с жени, защото е наранен от изневярата на бившата си половинка Алисия, която му кръшна с Жоро Бирмата.

„Имам болка в себе си заради майка ми. Докато растях и се ориентирах към другия пол, дълго време си бях женомразец, отнасях се лошо с жените. Баща ми ми обясняваше, че трябва да бъда джентълмен. Но някои неща не мога да простя на майка ми", това заяви Николай в едно от най-откровените си интервюта и добави, че това е причината да изпитва връзката, да е сигурен в себе си и жената до него.



След раздялата си с фолкаджийката Мамин Ники е в тежка депресия и се е затворил в дома си. Той е зарязал нощния живот, бръмчалките и се е отдал на семейството си, което виждаше рядко през последните години,когато риташе извън България. Сега Михайлов, който е без отбор, само кръстосва между баровския си апартамент в столичния квартал „Лозенец" и дома на татко си Боби Перуката.

Михайлов си правеше планове за голямо семейство с изпълнителката на „Най-вървежен", но тя попари мераците му, като му отмъсти за всичките изневери с добрия му приятел Георги Станоев-Бирмата. Сега вратарят, който преди сменяше жените си като носни кърпи и вкара в леглото си моделки, плеймейтки, певици и обикновени бръмчалки, не ще и да чуе за тях. Пред приятели той уверено заявил, че вече ще използва жените само за секс, без да се обвързва с тях и без да влага чувства. „Ще ги мачкам, използвам и ще ги зарязвам. Всички са долни използвачки и интересчийки, които не държат на семейството, искат само разврат", сипел огън и жупел по адрес на нежния пол Мамин Ники.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук