В официалната си страница в социалната мрежа вратарят на „Твенте“ - Ники Михайлов, обяви началото на конкурса, с който той ще избере един от многобройните си фенове, с когото ще изкарат заедно цял ден.

„В инициативата може да участва всеки, който е готов да прекара един незабравим ден с Ники Михайлов. За да участвате е нужно да запишете видео послание към футболиста и да го изпратите на имейл edin_den@niki-mihaylov.com", гласи съобщението.

"Ники Михайлов лично ще избере видео посланието, което ще бъде публикувано във Фейсбук страницата, както и на личния му сайт. Късметлията ще обядва в изискан ресторант в София с Ники, където победителят ще получи специален подарък за спомен от вратаря. Но това не е всичко! Голямата награда – освен това щастливецът ще прекара незабравими новогодишни празници в 5-звезден хотел, с включен All Inclusive, както и СПА процедури. Със себе си победителят ще може да вземе до 3-ма човека - семейство или приятели“, се казва още в страницата на футболната звезда, пише bliasak.bg.

Пълна подкрепа за инициативата Ники Михайлов среща и от любимата си Алисия, която също публикува съобщението му в официалната си страница, но закачливо предупреди участничките: „Внимавайте с посланията! VIP Sister вижда всичко ;-)“!

Така страниците и на двамата в Интернет се изпъстриха с хиляди харесвания и желаещи да се пробват, сред които не липсваха и закачливи коментари от типа:

„Николета Лозанова ще е първата кандидатка“ и „Мара Oтварачката 100 % ще се счупи да праща видеоклипове, само и само да изкара 1 ден с Ники“.