Ники Михайлов се изявил като истински кавалер и с широко сърце откликнал на молба от старото си гадже Бориса Тютюнджиева, твърдят светски клюкари.

На задушевен разговор тя го помолила да й помогне с много пари, за да стартира нов бизнес и да открие собствена модна линия скъпарски обувки. Най – голямото й желание в момента било да атакува пазара, но затова и трябвали доста средства, които всъщност нямала.

Въпреки неодобрението на сегашната си приятелка Алисия, Ники решил да помогне на моделката. Освен че й имал пълно доверие, тя направила всичко възможно да го убеди, че е в състояние да върне заема. Говори се, че в крайна сметка футболистът я е кредитирал с 50 000 евро.

След като получила сумата, Бориса се разходила до съседна Гърция, като по време на посещението си закупила десетки модели от най – скъпите обувки. Когато пристигнала обратно у нас ги хвърлила на наетите от нея дизайнери, за да изкопират всяка идея която сметнат за добре – като изработка, вид и материал, пише skandalno.bg.

Други пък разправят, че Бориса Тютюнджиева предизвикала страхотен скандал на границата и тотално изнервила митничарите. Когато преглеждали колата и открили огромното количество обувки в багажника, те се сащисали и попитали дали не е улична търговка. Засегната от това, че не я познават, красавицата се разярила напълно и започнала да обяснява каква е и какво ще прави. Органите обаче не се трогнали особено и поискали документи за произход на стоката.