Откакто Ники Михайлов навлезе и в света на бизнеса – като собственик на моден бранд, той е станал коренно различен човек.

Вманиачаването му на тема работа и без никакви глупости е толкова силно, че докато си беше дошъл в България за мача на националния отбор с Беларус, Ники или беше в тренировъчната база на отбора в кв. Бояна или в магазина си.

Папараците на HotArena уловиха вратаря след последното му кацане на летище София. Вместо да се прибере първо до вкъщи или пък да се види с приятели, Михайлов най-напред се запъти към магазина си в мол Serdika, за да инспектира своя бизнес отблизо.

Тогава впечатление направи и фактът, че при огледа на търговския си обект футболистът не бе придружен от женска компания.



Няма как да не изтъкнем и това, че повече от половин година насам около името на Ники цари пълна скука и светско затъмнение. Спортистът не провокира нищо жълто около себе си – нито се е похвалил с ново гадже, нито пък със снимки от кръчми. Една свястна интрига няма около него, което е меко казано – нетипично за особата му. В миналото това момче не спираше да влиза и излиза публично от скандални ситуации.



HotArena научи, че причината за тази неактивност на Ники е, че той изцяло се е отдал на по-тих начин на живот и се е концентрирал върху бизнеса си, което съвсем очаквано води до преустановяване на показността.

През 2017 година Михайлов имал амбицията да отвори още бутици на марката и в други търговски центрове.