Ники Михайлов започна да повтаря старите си номера, с които омайваше Алисия. Вратарят е изпратил 101 рози на Гери-Никол, която е на почивка в Тайланд.

Вероятно този жест е трогнал сърцето на младата певица, защото тя побърза да се похвали в профила си в социалната мрежа, където сподели милия жест с приятели. Кадрите, на които изпълнителката е сред „море“ от розови листа са съпроводени с иконки изобразяващи "изненада", "подарък" и "роза".

Номерът с розите е запазена марка на вратаря. Със 101 рози той се опитваше да разтопи сърцето на фолкаджийката Алисия.

Слуховете за тайна любовна афера между Гери-Никол и Ники Михайлов стават все по-упорити, а подобни изблици само ги потвърждават.



Скоро Гери-Никол пусна снимка от любовно ложе украсено в екзотични цветя и спа камъни. Тогава следите отново водеха към Михайлов, защото той е известен с романтичната си душа и жестове. Мистерия остава дали екзотичната почивка на Гери-Никол в Тайланд е организирана от футболиста.

За интимните отношения между двамата се заговори , когато бяха засечени да пристигат заедно в столичен клуб, където певицата имаше участие. Вратарят цяла вечер поръчвал поздрави за приятелката си на диджея. Очевидци твърдят, че в края на вечерта Гери-Никол и Ники са си тръгнали заедно гушнати.

Пак според слуховете именно младата Гери-Никол е станала причина вратарят да бие шута на 5 години по-възрастната от него Алисия. Има и още една версия, според която Алисия е зарязала Ники и го е заменила с Бирмата. В опит да си отмъсти Михайлов започнал да сваля 17-годишната певица, за да създаде впечатление, че той е взел решение да разкара фолкаджийката заради по-младото девойче.