Българският вратар Николай Михайлов започна тренировки със Славия, научи Sportal.bg. Бившият играч на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония от месец юни е свободен агент, като тренираше индивидуално в столицата през последните месеци. 30-годишният страж имаше няколко разговора с различни клубове зад граница, но без да се стигне до договор.

От вчера юношата на "сините" започна подготовка с "белите". Ръководството на носителя на купата на България има на разположение Георги Петков, Антонис Стергиакис и Емануеле Джерия. Именно поради това Ники Михайлов с днешната дата не е пред трансфер в Славия, а само ще се готви с тима, за да бъде в по-добра форма, ако му излезе възможност да играе зад граница. Преди няколко месеца той беше спряган за трансфер в родния му клуб Левски, но Михайлов е категоричен, че предпочита да играе зад граница.

Наставникът на Славия Злагомир Загорчич нямал нищо против национала да тренира с отбора, докато за треньора на вратарите Радо Станев е още едно предизвикателство да подготвя четирима добри вратари.