По ирония на съдбата заради фаталната пайнерка скандалният син на Борислав Михайлов се включи във верижната катастрофа на автомагистрала "Тракия", в която загина един човек, а други седем бяха ранени.

Вечерта преди участието на Преслава в пловдивския клуб Мамин Ники е имал среща с едрогърдата добричлийка.

За пътуването си вратарят въобще не уведомил колежката й Алисия, която му се води официална приятелка.

Хитрецът излъгал бившата жена на Валери Божинов, че ще се вижда с приятели в столично кафе, след което мирно и тихо ще се прибере у дома си.

На сутринта Алисия научила от интернет за пътнотранспортното произшествие, в което е попаднал служебният "Роувър" на БФС.

Запознати с миналото на Мамин Ники коментират, че Преслава няколко пъти минала през леглото му.  Твърди се дори, че вратарят на "Твенте" бил домакин на пайнерката в дома си в холандския град Еншаде.

Къщата му е била временен пристан за не една и две моделки и фолк диви - Николета, Никол, Алекс Арабаджиева, Ралица Тошкова, Алисия...

Последната, след като разбрала, че за пореден път била излъгана от обичния си мъж, е пуснала "хрътки" в Пловдив.  Звездата на "Ара" разследвала дали наистина Ники се е видял с Преслава преди участието й и има ли свидетели на близката им среща.

Алисия подозирала, че с прелюбодейците е бил и известният местен баровец Мартин Данона, бивш любовник на Анелия. Той обаче засега отричал за нещо горещо между вратаря и певицата.