17-годишна красавица е една от най-сериозните кандидатки за брак с Ники Михайлов. Националният вратар има тайна връзка с момичето от доста време насам, а мащехата на Ники била луда по нея и агитирала синчето за по-сериозно обвързване.

И което е по-важното – футболистът също си я гласи за бъдеща съпруга.

Девойката е гимнастичка, което обяснява и афинитета на Мария Петрова към нея. Оказва се, че Ники отдавна има връзка с нея, като паралелно въртял Николета и Алисия.

Скандална подробност е, че параван му е правила втората съпруга на баща му Боби Михайлов – Мария Петрова, разкри спатиите им „Уикенд”, пише HotArena.net. Трикратната абсолютна световна шампионка по художествена гимнастика имала пръст в запознанството между Ники и не толкова известна грация.

Мария много харесвала момичето и лобирала пред малкия Михайлов за нея. Девойката била скромна, а светската суета не я дърпала за ушите, както Николета и Алисия.

Бившата гимнастичка, която е пръв съветник на вратаря по личните въпроси го агитирала, че му трябва точно такава жена – далечна на професиите плеймейтка, чалга певица, манекенка или всички други производни, синоними на финансови прахосмукачки.

*Ники Михайлов купонясва с танцьорки

Подучвана от по-опитната Мария Петрова, гимнастичката изпълнявала съветите й засега да стои в сянка и да не парадира с отношенията си с Мамин Ники, обещавайки й, че ще я вреди за снаха на Боби Михайлов. Самият той също знаел за съществуването на мистериозната тийнейджърка.

„И Мария, и Боби си я харесват. И двамата не одобряваха Алисия, отсъствието й на семейните тържества бе красноречиво потвърждение за това. Понеже момичето е все още малко, само на 17 г., предпочитат да не се шуми около нея.

Към края на връзката си с Николай, препатилата и все неслучваща на футболисти Алисия го разкрила, че я мами с девойката. Според източници по време на лятната ваканция на вратаря, пуснала по дирите му шпиони.

Една вечер, когато Николай я изпратил до апартамента й и я убедил, че и той се прибира в своя, джипът му паркирал пред заведението на Петко Димитров в центъра на София. Там Михайлов се усамотил с въпросната гимнастичка, без да подозира, че на съседното сепаре са доносниците на Алисия. По някое време кръшкачът получил есемес: „Как е в бара?! А тя красива ли е?”.

*Ники с Алисия и Петко Димитров