Ники Минаж разкри, че се надява да създаде семейство в близките десет години, съобщава Digital Spy.

Изпълнителката обясни, че иска да има "поне едно момченце" и да се омъжи до 2022 г.

"През 2022 г. със сигурност ще бъда омъжена и определено ще имам две деца", заяви тя пред Complex. "Може да имам и три, но искам поне едно от тях да е момче."

Желанието да има мъжка рожба Минаж обясни с това, че винаги е била много близка с по-малкия си брат, когото чувствала като истински син. Освен това изпълнителката не крие, че момчетата са й слабост, пише inews.bg.

Преди няколко дни певицата обяви, че планира да издаде цели две книги, като част от мечтата си да създаде собствена империя.

Тя хвърли ръкавицата в лицето на съпруга на Бионсе, Джей Зи, като обяви пред целия свят, че е готова да стане по-известна от него и да заеме мястото му.

Шансовете на Минаж може би не са толкова малки, като имаме предвид, че Мадона я обяви за една от новите си любимки. Кралицата на поп музиката е впечатлена от музиката на Ники Минаж, но и от нейния независим дух.

От своя страна младата изпълнителка върви по стъпките на Мадона, като непрестанно изумява света с екстравагантната си визия и шантавите си идеи.